Kariyeriniz İçin!

Pazarlama ve Marka Yönetimi Sertifika Programı

brand managerMareting & Brand management hakkında ihtiyacanız olan seçkin program işte bu!
International Business School’dan uzmanlık bilgisini tamamlamak isteyenler için uluslar arası standartlarda bir sertifika programı.

Pazarlama iletişimi ve marka yönetimi sertifika programı size üç alanda ileri düzey uzmanlık bilgisi sunar.
1- Pazarlama İletişimi (Marketing)
2- Stratejik Marka Yönetimi (Brand Management)
3- Kurumsal Satış Stratejileri

International Business School’dan kariyerini pazarlama iletişimi ve marka yönetimi üzerine kurmak isteyenler için MBA seviyesinde bir sertifika programı. Katılımcıların kariyerlerinde eksiksiz olarak yola devam etmeleri için üç konuda ileri düzey yeterlilik kazandıran bir eğitim.

İş dünyasında satış stretejelerini bilmeyen bir pazarlama uzmanı veya başında bulunduğu markanın satış stratejilerinde eksik kalan bir marka yöneticisinin basarılı olma sansı nerdeyse yok gibidir.  Bu yetersizlikler kişinin bir noktada mutlaka başarısızlığa uğramasına yol açacaktır. Aynı sekilde yukarıda ki üç konu başlığından birine hakim olmayan uzman yeterliliği konusunda şüpheler doğuracaktır. Bu da kariyer hayatının daha zorlu geçmesi anlamına gelir. Pazarlama iletişimi ve marka yönetimi sertifika programı size tam kapsamlı bir eğitim sunarak, eksikliklerinizi giderir.

International Business School kariyeriniz için sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız tüm bilgileri eksiksiz olarak sunar. Detay için: http://www.bsturkey.com/sertifika_programlari.asp

Yorum bırakın